Het was ook het afgelopen seizoen niet gemakkelijk om samen te komen en samen te sporten.
Het sportseizoen 2020-2021 zal helaas ook de boeken ingaan als het 'coronaseizoen'; het was wederom een seizoen waarin de competities niet afgewerkt konden worden.

Het is van harte te hopen dat 2021-2022 een mooi sportseizoen wordt.

Het zomerreces voor de sporters en dus ook voor het Midvliet-programma 'Sporttribune' is voorbij! Vanaf 13 september kun je weer wekelijks op de maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur naar Sporttribune luisteren.

Van 19.00 uur tot 20.00 uur (het eerste uur) is er aandacht voor het amateurvoetbal uit onze regio en in het tweede uur (20.00-21.00 uur) komen de andere sporten aan bod. De herhalingen zijn op de donderdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur

Sporttribune wil iedere sportvereniging uit Leidschendam, Voorburg, en Stompwijk de kans geven om zijn of haar verhaal te doen. Wil je je aanmelden voor een (telefonisch) interview of een persbericht sturen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De podcast interviews zijn via de facebookpagina van Midvliet terug te beluisteren.

Het presentatieteam van 'Sporttribune' bij Midvliet bestaat uit: Arjan Groenewegen, Rob Hekman, Hans Slootmaker, Alexander Wagener en René Marquard.