Op zondag 22 augustus om 12:30 uur komt Alysha naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘Vergeet ’t maar’ te laten horen.

Zangeres Alysha (Annelies Klijnee), heeft weer 'n nieuwe single uit. Dit keer is gekozen voor 'n fris zomers liedje met hoog meezinggehalte. Voor Alysha is dit haar tweede single. Met haar debuutsingle ‘Geen enkel plekje’ die in 2020 werd gelanceerd wist de in België woonachtige zangeres lokaal en regionaal het publiek al voor zich te winnen. Met haar fris en zorgvuldig uitgezocht repertoire (van meezingers tot knallende klassiekers) is de van oorsprong gezellige Tilburgse zangeres inmiddels een veel gevraagde verschijning op menig feestje en evenement.

Voor het liedje ‘Vergeet ’t Maar’, ging Alysha afgelopen maanden weer met haar vaste producer Ad van den Hurk (Andy de Witt) aan de slag in de Musicmaker Studio.
Naast de productie en arrangementen tekende Ad van den Hurk eveneens voor de tekst, muziek en alle instrumenten van dit lekker vlotte liedje. Voor het koorwerk werd de hulp ingeroepen van Wiesje Westerlaken.

Uiteraard zal er weer een fraaie clip bij het liedje geschoten worden, die binnenkort te zien zal zijn op de diverse clipzenders.

Alysha hoes