Op zondag 8 augustus om 12:30 uur is Maral (van der Spek) te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Ze komt haar single ‘Be Someone’ laten horen.

Maral kon eerder zingen dan praten en stond op haar vierde jaar al voor het eerst op een podium bij een playbackwedstrijd. Toen ze de leeftijd van 8 jaar had bereikt, stond ze tussen allerlei grote namen in haar eerste musical in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Meer professionele musicals volgden en daarnaast begonnen ook de optredens als zangeres.

Een logische vervolgstap was een muzikale opleiding aan het Codarts Conservatorium. Maral brengt overal waar ze komt een hoop plezier, kleur en energie. Fonetisch kan ze in heel veel talen zingen.

Samen met producer Martijn de Lauw heeft ze hart en ziel gestopt in het schrijven van het nummer 'Be Someone', wat gaat over de onzekerheid die ontstond toen er geen optredens meer plaats konden vinden in de coronaperiode en toen het leven zo anders werd. Geschreven en gezongen op pure emotie is het een lied wat hoop en perspectief biedt waar nodig. Het nummer is te beluisteren op Spotify en YouTube.

Maral van der Spek 2