Op zondag 1 augustus om 13:30 uur is Jason van Elewout te gast in Kakafonie bij Midvliet FM.
Met ‘Oh, Lief’ levert Jason van Elewout een prachtige single af. Dit door Alie Bakker geschreven liedje werd eerder al op de plaat gezet door Jaman als albumtrack. “Ik vind dit een prachtig liedje, dat perfect past bij deze tijd. Binnenkort heb ik een operatie, en wilde graag nog voor de operatie een single uit brengen” aldus de Jason, die heel enthousiast is over zijn nieuwe single.

Jason werd geboren met een charge syndroom (schisis en een hartafwijking) en dat maakt de stap, die deze in 2002 in Breda geboren en getogen zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziek carrière uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn tiende jaar staat Jason, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land. Ook is Jason ambassadeur van Stichting Opkikker. We kunnen stellen dat Jason een echte doorzetter is.

Jason ging op 2 jarige leeftijd samen met zijn ouders naar een concert van Frans Bauer in het Chassé Theater in Breda, toen hij door Frans op het podium werd gevraagd om samen met hem een liedje te zingen. Hij kreeg van Frans zijn geluksmunt, welk hij nog heeft liggen Vanaf dat moment kreeg Jason de smaak te pakken en begon hij mee te zingen met Nederlandstalige zangers.

Jason van Elewout hoes