Op zondag 1 augustus om 12:30 uur komt Raymon de Ronde naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Geld maakt niet gelukkig’ te laten horen.

De in 1994 in Waalwijk geboren zanger Raymon de Ronde verhuisde op zijn tiende naar Harlingen. Het zingen zat bij Raymon in het bloed en in 2020 verscheen zijn eerste single: ‘Leven in een leugen’.
Inmiddels heeft hij zijn tweede single opgenomen en deze heeft als titel: ‘Geld maakt niet gelukkig’. Dit vrolijke lied is geschreven door Arie Kuipers en de productie was in handen van Dylan van der Feen. Alles werd opgenomen in the Office Studio te Schraard. De clip is gefilmd op Texel.

Naast zijn eigen zangcarrière is Raymon sinds 2016 in de sinterklaasperiode actief als Zangpiet Pedro. Met deze act treedt hij op door het hele land. Bekend geworden zijn liedjes als “Pietenmagie”, “De Cadeautjesfabriek” en “Hey Piet Pedro”.
Hij zet zelf ook Sinterklaasshows op. Hierin werkt hij veel samen met Harold Verwoert ook wel bekend als Coole Piet Diego.

Raymon de Ronde hoes