Op zondag 20 juni komt de Belgische zangeres Liselotte van Dooren naar de studio van Midvliet om haar nieuwe single te laten horen. Deze derde single van Liselotte van Dooren, Everything, is een uptempo feelgood lovesong, die de lentekriebels reeds laat voelen. Met deze song wil Liselotte de mensen een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.

Liselotte is een Belgische countryzangeres met originele songs en een uniek stemgeluid. Liselotte wil met haar ‘aparte sound’ het gevoel van de echte Tennessee countrymuziek overbrengen. Geboren in Deurne, aan de rand van Antwerpen, groeide Liselotte op als een tiener die vooral interesse had voor boeken… en uiteraard voor muziek. Vanaf de leeftijd van 7 jaar was ze leerling aan de Muziekacademie van Lokeren.
Daar zette ze haar eerste stappen in de notenleer en leerde ze ook piano en viool spelen. Via de klassieke muziek kwam ze terecht bij de lichte muziek en de country.

Liselotte van Dooren heeft met haar single “Everything” internationaal veel indruk gemaakt bij de radiostations. Aandacht en airplay in vele landen heeft ze met haar recente single. Er was vanuit vele landen vraag of er meer was van deze zangeres. Er is dan ook besloten om de single ‘Country Soul’ uit 2020 wereldwijd onder de aandacht te brengen.

Liselotte van Dooren 1