Op zondag 20 juni om even na 13:00 uur is er een telefonisch interview met Jan Stavast. Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe komt met een prachtige nieuwe single ‘Onder de sterren van San ’t Angelo’, over San ’t Angelo, een plaats in Italië.

Dit gebied is een prachtig vakantiegebied dat aan de Adriatische kust ligt. Nu het voorjaar is begonnen en de zomer in aantocht is, verlangen we allemaal toch ook weer naar een welverdiende vakantie. San ’t Angelo ligt mooi tussen de bergen en gelijk aan de zee. Het nummer is een prachtige productie en past zeker in het rijtje van nummer dat hij al eerder heeft uitgebracht.

“Je moet in de muziek ook in beweging blijven, eigenlijk net zo als in de zakelijke wereld, want als ondernemer in de transportwereld, moet je ook letterlijk en figuurlijk in beweging blijven. Dat ik als artiest een echte doorpakker ben, dat weten velen, want naast het uitbrengen van mijn singles werk ik ook hard aan mijn album, en die laat niet lang meer op zich laat wachten, dat beloof ik u”, aldus Jan Stavast

Jan Stavast 1