Op zondag 20 juni om 12:30 uur komt het feestduo ‘De 2V’s’ naar de studio van Midvliet om de nieuwe single ‘Dansen op de tafel’ te laten horen. De twee vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot hebben in 2020 hun muzikale handen ineen geslagen en lanceerde als feestduo ‘De 2V’s’ hun debuutsingle ‘Het is weer carnaval‘.

Helaas gooide ook voor dit duo corona roet in het eten. Maar ondanks dat stonden zij wel bij TV Oranje op een mooie vijfde plaats in de top 1000 met dat nummer. Reden genoeg om dit jaar weer de draad op te pakken en een tweede feestnummer uit te brengen.

Met het nummer ‘Dansen op de tafel’ gaan zij straks (zodra het weer mag) de boel op de kop zetten en zodra deze twee vrienden een feestzaal betreden, zal het publiek, zelfs voordat er één noot is gezongen, in een vrolijke stemming komen.

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit feestmuziek, maar ze zijn er niet vies van om op de juiste momenten Engelstalige hits te laten horen. Zowel Peter Vermeeren als Willem Boot hebben een solo-verleden. De opgedane ervaringen hebben ze nu samengebundeld, wat hun optreden tot een ware happening maakt.

De 2V s 1