Op woensdag 16 juni tussen 18:00 en 19:00 uur staat er weer een muzikale uitzending van Click Track op stapel. Dit is een herhaling van het programma van woensdag 9 juni. Het programma is niet alleen een waardevolle informatiebron voor muzikanten maar biedt ook een mooi platform voor nieuw talent.

In deze uitzending staan er wederom drie leerlingen van het Dalton Voorburg ingepland. Deze school biedt leerlingen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op creatief gebied en organiseert jaarlijks een musical en driemaal per jaar een open podium waar talent zich kan presenteren.

Het Dalton Voorburg wordt in deze uitzending vertegenwoordigd door de coördinator van de media- en techniekcrew Peter van Delft. Peter wordt vergezeld door drie leerlingen met een muzikaal talent: Amin el Yandouzi, Sterre van Meeteren en Meintje Poort. Natuurlijk zingen zij live in de uitzending en wordt muziek weer afgewisseld met interessante info. De moeite waard dus om weer te gaan luisteren.

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

CT Amin el Yandouzi
                                                                                           Amin el Yandouzi

CT Sterre van Meeteren
                                                                                          Sterre van Meeteren

CT Meintje Poort
                                                                                          Meintje Poort