Danny Diëgo heeft een nieuw nummer uitgebracht, getiteld ‘Ik ga leven’. Op zondag 13 juni om 13:30 uur is hij te gast in Kakafonie bij Midvliet FM om hierover te vertellen en uiteraard om het nummer te laten horen.
Ja, hoe toevallig kan het zijn: kom je op het idee om het nummer ‘Ik ga leven’ nieuw leven in te blazen, komt zanger John de Bever met hetzelfde plan. Dat vraagt om een uitdaging, en Danny Diëgo is heel benieuwd welke versie het meest door de fans gewaardeerd zal gaan worden. Hij hoopt natuurlijk dat de kwaliteit van het nummer niet beoordeeld wordt door de status van de artiest, hoewel hij daar wel bang voor is.

Toch heeft zijn versie van ‘Ik ga leven” een eigen pittige zomerse klank, in combinatie met de mooie stem van Danny Diëgo swingt twintig jaar later dit nummer weer opnieuw.

Vijf jaar lang heeft Danny Diëgo, één van de meest gefotografeerde modellen in Nederland en België, met zijn vaste team Niels Lingbeek en Showfact vol passie zijn eigen producties uitgebracht. Eén van zijn laatste nummers ‘Lang leve de liefde’ geeft hem zoveel liefde dat hij met zijn nieuwe release steevast het feestgevoel bij ieder van ons naar boven wil halen.

Danny Diego 1