Op zondag 16 mei om 12:30 uur is Susanne de Rooij te gast in Kakafonie. Susanne de Rooij is zangeres en entertainer met een veelzijdig repertoire. Ze treedt op tijdens diverse (feestelijke) aangelegenheden: Hollandse feestavond avond, 70-ties and 80-ties night, jazz, bruiloft, verjaardagsfeest, café, discotheek of bedrijfsfeest.
Daarnaast is Susanne onder meer zangdocent, maar u kunt haar ook kennen als medewerkers van Midvliet tv, waar ze geregeld voor de camera verschijnt..

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond. En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond. Ze heeft naast deze praktijk opleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht.

Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman.
Zij stond o.a. in het voorprogramma van Maan (winnares Voice of Holland) op het race circuit van Max Verstappen in Zandvoort.

Zanglessen, musical- en zangworkshops worden ook gegeven door Susanne de Rooij.
Inmiddels zit ze meer dan vijftien jaar in het artiestenvak en geeft ze meer dan tien jaar musical en zanglessen aan jongeren en volwassen.

Susanne de Rooij 1
Susanne de Rooij 2
Susanne de Rooij 3
Susanne de Rooij 4