Op woensdag 5 mei staat er tussen 18:00 en 19:00 uur weer een muzikale uitzending van Click Track gepland. Dit is de herhaling van de uitzending van woensdag 28 april.

Het programma is niet alleen een waardevolle informatiebron voor muzikanten maar biedt ook een mooi platform voor nieuw talent.

In deze uitzending staan er drie leerlingen van het Dalton Voorburg ingepland. Deze school biedt leerlingen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op creatief gebied en organiseert jaarlijks een musical en driemaal per jaar een open podium waar talent zich kan presenteren.

Het Dalton Voorburg wordt in deze uitzending vertegenwoordigd door de coördinator van de media- en techniekcrew: Peter van Delft.

Peter wordt vergezeld door drie leerlingen met een muzikaal talent, te weten Roos en Olivier Steenbergen en Linda Eijssens. Natuurlijk zingen zij live in de uitzending en wordt muziek weer afgewisseld met interessante info. De moeite waard dus om weer te gaan luisteren!

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

(foto boven: Olivier en Roos Steenbergen)

CT Linda Eijssens
                                                                                  Linda Eijssens

CT Roos Steenbergen 14 jaar
                                                                                  Roos Steenbergen (14 jaar)