Op zondag 25 april om 12:30 uur komt Grace de Gier naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe single ‘Quiero’ te laten horen.
Grace de Gier is een Colombiaanse rock- en popzangeres/songwriter. Ze zingt in het Spaans en woont nu in Nederland. Grace is verder gegaan met haar carrière in 2020 na een lange pauze en het stichten van haar gezin. Sindsdien heeft ze drie singles en haar debuutalbum Magico uitgebracht. Deze zijn zeer positief ontvangen in vele niet Spaans sprekende landen en natuurlijk haar geboorteland Colombia. Ze wil ook graag gehoord worden in vele landen en culturen.

De liedjes van Grace zijn geïnspireerd door haar eigen ervaringen, verhalen die ze gehoord heeft en haar eigen verbeelding. Haar muziek is verfrissend en nieuw en elk nummer heeft zijn eigen stijl, wat Grace de Gier uniek maakt om naar te luisteren! Na vele reacties op het nummer “Quiero” is besloten om deze nu als single te lanceren, het is een vrolijk opzwepend nummer, wat veel Airplay op zal gaan leveren.
Neem eens een kijkje op haar website www.gracedegier.com

Grace de Gier Quiero hoesfoto