Jan Stavast is op 14 maart om 13:30 uur telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Jan heeft onlangs twee nieuwe singles uitgebracht: ‘Jij bent alles’ en ‘De chauffeur’.

Jan Stavast is ondernemer. Daarnaast heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in verschillende bandjes als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden.
In augustus vorig jaar kwam Jan Stavast als soloartiest met zijn debuutsingle ‘Ik denk aan jou’ en in oktober met zijn tweede single ‘Vrienden’ en dat smaakte naar meer.
De single ‘Jij bent alles’ heeft een vleugje Schlagergehalte en dat ligt lekker in het gehoor. Het liedje gaat over de liefde die hij krijgt maar ook geeft in zijn relatie, maar ook dat mensen een beetje liefde nodig hebben in het leven, niet alleen nu, maar eigenlijk altijd!

Jan Stavast woonachtig in Borger in het mooie Drenthe is ondernemer in de transportwereld met ongeveer 140 chauffeurs in dienst. Naast zijn werk heeft Jan nog een hele grote passie en dat is zingen. Hij heeft dan ook al op veel podiums gestaan door het hele land.
In deze tijd van corona is zijn personeel erg druk met pakketbezorging. Daarom besloot hij een nummer te maken waarin hij omschrijft wat er als pakketbezorger vooraf gaat en tijdens zijn rit. Al vroeg in de ochtend zijn deze mensen bezig om hun wagen te pakken en dan de weg op. Want de chauffeur moet er op letten dat alles netjes bij de cliënt aankomt, aldus Jan.

Jan Stavast hoes 1
Jan Stavast hoes 2