De Boekenweek die gepland stond van 6 tot en met 13 maart kan dit jaar niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden. Daarom heeft Midvliet het initiatief genomen om een speciale boekenweekzaterdag te verzorgen op zaterdag 13 maart.

Samen met lokale boekhandelaren en de Bibliotheek aan de Vliet wil Midvliet boeken en lokale schrijvers onder de aandacht brengen via de radio. Van 09.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur komen lokale boekhandelaren, de Bibliotheek aan de Vliet en diverse lokale schrijvers aan het woord.

Als inwoner van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar kunt meedoen met de uitzending. U kunt op 13 maart bellen met de studio van Midvliet om een aanbeveling te doen voor uw favoriete boek, of uw ervaringen delen met boeken die veel voor u betekenen, of als u een boek wilt ruilen met iemand bijvoorbeeld.

Bel dan naar 070-320.2266. Het Midvliet team (bestaande uit Peter van der Aar, Marcel Breeuwsma, Suzanne Breeuwsma, Hans Biard, Max Nierstrasz, Gerard van der Meij en Bas Reijnders) staat u graag te woord.

In de uitzending komen schrijvers uit de regio aan het woord en hoort u medewerkers van Bibliotheek aan de Vliet en de boekhandels Paagman (Leidschendam) Boersen Boekhandel (Leidschendam), In de Wolken (kinderboekenwinkel Voorburg) en boekhandel De Kler (Wassenaar).

De auteurs uit onze regio die op zaterdag 13 maart bij Midvliet FM geïnterviewd worden zijn: Jolanda Zuydgeest, Anja Groenewegen, Idsard Bosman, Peter den Hollander, Carel Wiemers, Frans Jansen, Peter van Boheemen, Theo Brinkel (zoon van Michel van der Plas), Janine Brandsen, André Buurman en René de Haas.

Bknwk Jolanda Zuydgeest
                                                                                  Jolanda Zuydgeest

Bknwk Carel Wiemers
                                                                                Carel Wiemers

Bknwk Peter den Hollander
                                                                                 Peter den Hollander

Bknwk Ren de Haas
                                                                                 René de Haas

boekhande De Kler
                                                                               Boekhandel De Kler

Boekhandel In de Wolken
                                                                               Boekhandel In de Wolken

Boekhandel Paagman
                                                                               Boekhandel Paagman

Bieb aan de vliet
                                                                               Bibliotheek aan de Vliet