Op woensdag 24 maart staat er weer een muzikale uitzending van Click Track gepland!  Dit is de herhaling van de uitzending van woensdag 17 maart. Het programma maakt altijd veel ruimte voor nieuw talent en er zijn dan ook weer 3 zangeressen live in de uitzending te horen. Hanne Veltman, Liv Paszkiewicz en Natasja Cornelisse laten hun talent horen. Hanne begeleid zichzelf op piano en Natasja wordt akoestisch begeleid door Richard Fransen.

Natuurlijk wordt er met deze talenten gesproken over hun muzikale carrières. De moeite waard dus om weer te gaan luisteren!

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

Hanne Veltman
                                                             Hanne Veltman

Click Track Liv Paszkiewicz
                                                         Liv Paszkiewicz

Click Track Natasja Cornelisse
                                                                                           Natasja Cornelisse

Click Track Richard Fransen
                                                                                                  Richard Fransen