Op zondag 4 april om 13:10 uur komt Melle Boddaert naar de studio van Midvliet om in Kakafonie onder meer zijn nieuwe single ‘Running out of time’ te laten horen.

Wanneer multi-instrumentalist Melle zijn verhaal begint te vertellen, wordt alles duidelijk. De manier waarop hij de ongrijpbare magie van muziek in zijn nummers weet te vertalen, kan ervoor zorgen ervoor dat je op een andere manier tegen het leven aan gaat kijken. Terugkomende thema’s in zijn muziek zijn liefde en het verlies van dierbaren en deze worden verpakt in een repertoire van eerlijke, kleine liedjes tot explosieve bandstukken. Van kleins af aan, schreef Melle zijn eigen nummers en ontdekte hij verschillende instrumenten zoals cello, ukelele, gitaar en piano.

In 2019 won Melle de Nobel Award Leiden, en bracht hij zijn debuut EP ‘Y’ uit, waar hij op een intieme en ontroerende manier zijn meest persoonlijke verhalen deelde en daarbij gebruik maakte van verschillende exotische instrumenten.
Nu is het tijd voor ‘Running Out of Time’, een krachtig indie-popnummer dat je zou kunnen doen denken aan Coldplay of Tom Odell. De teksten vertellen je over het einde van een liefdesaffaire en het verlies van liefde. Met een krachtige
instrumentatie en volwassen stem geeft Melle de teksten diepe lading en emotie. 'Running Out Of Time' was de laatste single voordat zijn EP ‘Little Life’ in januari uitkwam.

Melle Boddaert in Kakafonie archieffoto
                                                        Melle Boddaert te gast in Kakafonie (archieffoto)