Op zondag 4 april om 12:30 uur is Johan Rensen te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Toen ik je zag’ laten horen. Het nummer is origineel van Antonie Kamerling die het uitbracht onder de artiestennaam ‘Hero’.
Ook zal er aandacht zijn voor een andere cover die Johan in december samen met Eefje Muijzers opnam: Shallow.

Zanger/Presentator Johan Rensen (1992) groeide op in Den Haag maar verhuisde in 2007 naar Zoetermeer. Op jongere leeftijd was niet de muziek, maar profvoetballen de droom. Het voetballen is uiteindelijk niet gelukt maar in de periode van 2015 tot 2017 was hij wel assistent-jeugdtrainer bij ADO Den Haag, trainer van de ADO Oldstars en werkte hij twee maanden in China voor ADO Den Haag.

In 2010 kwam uiteindelijk de interesse in de muziek. Hij ontmoette een vriend die de interesse in de Nederlandse muziek bij hem opwekte. In 2014 was zijn eerste optreden (in Pijnacker) een feit. Hierna volgde een periode van 4,5 jaar voordat hij ontdekt werd bij een karaokeavond. Na deze avond stond hij op Koningsdag op te treden en deed hij voor het eerst mee talentenjacht. Daarna ging het in een stroomversnelling en volgden de optredens in kroegen en cafés. In 2019 werd het allemaal nog groter en deed hij een theateroptreden voor een volle zaal.


Johan Rensen in Kakafonie archieffoto                                     
                                                                      Johan Rensen in Kakafonie (archieffoto)