Op zondag 24 januari om 12:30 uur is Frank Live te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single laten horen. ‘Wat ben ik zonder jou’ is de titel van het oude nummer van Benny Neyman dat Frank Live opnieuw heeft gemaakt samen met Will Geerling.

De 45-jarige Frank Polak uit Bruinisse bekend in Zuid-West Nederland als zanger Frank Live met zijn mooie liedjes is altijd al een groot liefhebber geweest van de liedjes van Benny Neyman.

“Dit nummer ‘Wat ben ik zonder jou’ van Benny Neyman is wat minder bekend en het verbaasde me al jaren dat deze prachtige ballad uit 1984 nooit eerder door iemand anders is opgenomen. Toen ik mijn kerstsingle ging opnemen bij Will Geerling vroeg ik hem om een mooie orkestband te maken van dit liedje, zodat ik deze bij hem kon opnemen in de studio. Een week later vloog ik naar Tenerife om de clip op te nemen. Ik vind de prachtige natuur en de eenzaamheid waar dit liedje over gaat, het liedje nog meer kracht geven", zegt Frank.

Het grote publiek kent Frank Polak ook wel als de Zingende Trucker, omdat hij nog steeds regelmatig dwars door Europa toert.

Op zondag 24 januari om 12:30 uur kun je Kakafonie nader kennismaken met Frank Live en natuurlijk hoor je muziek van hem.

Frank Live 1