Op zondag 6 december om 13:05 uur komt Martino Burger bij Midvliet FM in Kakafonie vertellen over zijn nieuwe single ‘Het is voorbij’.
Na de EP die Martino samen met zijn goede vriendin Meriam Bruggink maakte in december vorig jaar, is het weer tijd geworden voor iets van hemzelf.

De nieuwe single is in oktober verschenen. Martino schreef het nummer alweer een aantal jaren geleden; het bleef steeds maar op de plank liggen. Nu heeft hij een mooie orkestband laten maken door Michel Fabre en besloot hij het nummer uit te gaan brengen. ‘Het is voorbij’ is een klein jubileum, want dit is inmiddels alweer de tiende single van Martino Burger.


Martino Burger is een gezellige zanger geboren in Rotterdam. In het dagelijkse leven is Martino steward bij KLM en heeft hij met zijn partner zijn eigen café (de Herinnering) in Schiedam. Martino werd in 2016 in zijn eigen café ontdekt door tekstschrijfster Brigitte van den Heuvel die zijn debuutsingle ‘Het is over’ schreef. Vervolgens kwamen er diverse singles op de markt, deels door hemzelf geschreven.
Nadat Martino vorig jaar een duet heeft opgenomen met grote vriendin Meriam Bruggink, is er nu weer een zelfgeschreven nummer: ‘Het is voorbij’.

Ondanks dat Martino al een ruim eigen repertoire heeft, blijft hij graag nummers zingen van zijn grote voorbeelden als Benny Neyman en Rob de Nijs. Het repertoire van Martino is groot. Naast het Nederlandstalig zingt hij ook Engelstalig en zelfs wel eens een verassend uitstapje naar het Spaans of Duits. Van feestnummers tot serieuze ballads, van smartlap tot country, echt alles komt voorbij in zijn repertoire.

Op 6 december om even na 13:00 uur is Martino te gast in Kakafonie bij Midvliet FM en natuurlijk hoor je onder meer zijn nieuwe single ‘Het is voorbij’.

Martino Burger in Kakafonie archieffoto