Op woensdag 2 december tussen 18:00 en 19:00 uur kun je luisteren naar de herhaling van Click track. In die uitzending waren Debbie en Ron Lammers weer te gast bij Click Track. Zij stelden voor de tweede keer dit jaar een songwriter-session ter waarde van € 350,00 beschikbaar voor nieuw talent. Een eigen geschreven lied voor de winnaar, geproduceerd en inclusief demo-opname in de geluidsstudio.

Talent kon zich hier tot 31 oktober voor aanmelden door een recente opname en motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de uitzending van 30 september waren de eerste kandidaten al te horen en op 11 november wordt de uitzending muzikaal verzorgd door de laatste vier talentvolle zangeressen. Ron en Debbie lichten deze prijs nogmaals toe en vertellen wat er mogelijk is met deze unieke prijs. Zij zullen de deelnemers Anique Nazloomian, Danitia Buitelaar, Dulcey Voskuijl en Mandy Piket met enthousiasme aanmoedigen. Zeker de moeite waard om weer te luisteren.

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18.00 tot 19.00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium.

Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant en in elke uitzending is er veel ruimte voor nieuw talent! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

Click Track Anique Nazloomian
                                                                                     Anique Nazloomian
Click Track Danitia Buitelaar
                                                                                     Danitia Buitelaar

Click Track Dulcey Voskuijl
                                                                                     Dulcey Voskuil

Click Track Mandy Piket
                                                                                     Mandy Piket