Voetbalvereniging SEV nodigt jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar uit om deel te nemen aan een sportieve Open Jeugd Training op woensdag 31 mei.

Dit is dé kans voor kinderen om hun voetbalskills te laten zien, nieuwe vrienden te maken en bovenal plezier te hebben op het veld.
Tijdens de Open Jeugd Training zullen trainers van SEV de jonge voetballers en voetbalsters begeleiden en uitdagen met een reeks spannende trainingsactiviteiten. Of je nu een beginnende speler bent of al enige ervaring hebt, deze training is geschikt voor iedereen. Je traint mee met het team dat het beste past bij jouw leeftijd en niveau.
De Open Jeugd Training vindt plaats op de sportfaciliteiten van SEV, gelegen op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. We starten om 17:00 uur (inloop om 16:45 uur) en het duurt tot 18:00 uur. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen en deel te nemen aan de positieve voetbalsfeer. Na de training staat er voor alle voetballertjes nog een broodje knakworst klaar.

Wat: Open Jeugd Training bij voetbalvereniging SEV
Wanneer: Woensdag 31 mei, 17:00 – 18:00 uur
Waar: Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam
Voor wie: Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar
Toegang: Gratis


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoek ook onze website sev-voetbal.nl voor updates en aanvullende details.

Sportieve prestaties
De jeugdteams van SEV laten met regelmaat mooie sportieve prestaties zien. Naast de reguliere competitie doen de teams ook mee aan meerdere toernooien in de regio. Zo was afgelopen woensdag het toernooi voor de JO9-1 bij SVC’08 in Wassenaar, waar ze kampioen van hun poule zijn geworden. Gefeliciteerd!

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer.

Open jeugdtraining SEV 2