Tijdens het pinksterweekend vond het nationale Little League toernooi plaats voor honk- en softbal.

Na zware try-outs en selectietrainingen waren maar liefst 3 softballers (south west thunders) en 4 honkballers (the hague bears) van HSV Catch geselecteerd voor de regionale selectie in verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast waren er ook maar liefst 7 catchleden als trainer/coach actief en onze officiële scheidsrechter kreeg de kans om meerdere wedstrijden te scheidsen.

Fantastisch tournooi
Iedereen heeft een fantastisch toernooi gespeeld. De Catch coaches Kelly, Jurre en Steffan van de softbal seniors en de softbal juniors Eva en Eline wisten de finale te bereiken. Bij winst verdienden zij een EK-ticket. Helaas vielen de finales tijdens het toernooi in het water door de vele regen. Afgelopen woensdag en vrijdag werden deze wedstrijden hervat.
Beide teams wonnen de finale en hebben daarmee hun EK-ticket bemachtigd! Zij spelen van 6-10 juli het EK, dat dit jaar wordt georganiseerd in Moergestel, Nederland. Onze scheidsrechter Martin Evers mag daar bovendien ook zijn debuut maken op een EK. Als de teams Europees Kampioen worden, verdienen zij een ticket voor de World Series Little League in Amerika!
HSV Catch is trots op alle sportieve prestaties!

Informatie over HSV Catch
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt gericht op honk- en softbal.
Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Zij bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.
Voor verdere informatie: Monique Remmers, voorzitter van Catch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Honk- en softbalvereniging -HSV- Catch speelt op Sportpark Westvliet, Groene Zoom 6, 2491 EH Den Haag.

Foto DFotografie: de South West Thunders Seniors met Catch coaches Kelly, Jurre en Steffan