×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Tennisclub Sobri vierde in het weekend van 11 en 12 september haar negentigjarig bestaan op Tennispark Vreugd & Rust in Voorburg.  Gedurende drie dagen werden er diverse tennisactiviteiten georganiseerd, beginnend met de finale van het Sobri Clubkampioenschap en eindigend met een zeer vermakelijke tenniswedstrijd door vier toptennissers.

Zaterdag keerden de leden terug naar het jaar 1931, het jaar van de oprichting van de club. Er werd uitsluitend in het wit en met houten rackets gespeeld. Speciale gasten waren het oudste Sobri lid Harry Knol en loco-burgemeester Astrid van Eekelen.

Toespraken
Harry Knol haalde in zijn toespraak mooie verhalen op over de ballotagecommissie waarop hij bij aankomst indruk maakte. Astrid van Eekelen noemde in haar toespraak dat zij in haar jeugd regelmatig de club had bezocht om haar broer aan te moedigen.

Sobri-voorzitter Marion Stein benadrukte in haar verhaal dat de tennisvereniging nog altijd een belangrijke, verbindende rol speelt in Voorburg en zeker van plan is om dit de komende negentig jaar te blijven doen.


sobri lustrum 1 loco burgermeester en voorzitter
Loco-burgemeester Astrid van Eekelen en voorzitter Marion Stein tijdens het Sobri-lustrum