×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Graaf Willem II VAC in het Bezuidenhout is dringend op zoek naar nieuw, jong vrouwelijk talent. De voetbalclub is op dit moment aan het uitbreiden met een nieuw clubhuis, nieuwe tenues en nieuwe trainers, en is op zoek naar jonge voetbalsters die eindelijk wel eens in clubverband willen spelen.

Ben jij elk moment op het trapveldje te vinden? Behoort jouw voetbaltalent tot het best bewaarde geheim? Of houd je van gewoon lekker ballen en wil je gezellig aanhaken bij een meidenteam?

Ga gezellig en sportief kennismaken op de proeftrainingen op woensdag 21 april van 16.00 tot 18.00 uur of op zondag 2 mei van 11.00 tot 13.00 uur. Zorg dat je er een kwartier voor aanvang bent. Je wordt ingedeeld naar leeftijd. Bang voor corona? Geen angst: Graaf Willem volgt de leidraad van het KNVB coronaprotocol.

Belangstellenden kunnen zich zo spoedig mogelijk aanmelden voor de proeftraining bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor 13 tot en met 25 jaar) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor 7 tot en met 12 jaar).

Wie weet sta je volgend seizoen ook in groen-geel op het veld.

Foto: Arnaud Roelofsz