×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden

De Leidschendamse voetbalclub RKAVV heeft in de voorjaarsvakantie flink gescoord met diverse evenementen voor de jeugd.

Met het plotselinge mooie weer van de afgelopen week bruiste het op de voetbalvelden van RKAVV na lange coronastilte weer van activiteit.

Dinsdag voetbaldag
Vorige week dinsdag trapte de club af met een voetbaldag voor kinderen. Meer dan honderdtwintig jonge voetballertjes van 8 tot 14 jaar werden door spelers en trainers van de verschillende heren- en dameselftallen uit de selectie getrakteerd op een enerverende en sportieve dag. Uitdagende oefeningen, een heerlijk lunch en een afsluitend toernooi stonden garant voor een enorm geslaagde voetbalclinic. Ayoub Boukhari uit RKAVV 1 was de pannakoning van de dag, zoals vele spelers hebben mogen ondervinden.

Talentspotting
Hoofdtrainer van het eerste elftal Maurizio Ceccucci zag naast stralende kinderen een aantal jonge talenten langskomen. De club hoopt hen binnen te halen zodat men hen een aantal jaar in het eerste elftal kunnen zien schitteren.

Zaterdag: 1000 touches
Afgelopen zaterdag had de trainersstaf weer een nieuw uitdagend en leuk evenement bedacht onder leiding van Robin Verhage. Alle spelers van de onderbouw van RKAVV mochten hun balvaardigheid laten zien tijdens de 1000 touches games. De naam van de training verraadt het al: tenminste 1000 keer de bal aanraken tijdens verschillende oefeningen. Onder begeleiding van de trainers en leiders van de verschillende jeugdteams werd het een geslaagde training.

Op de website van RKAVV valt meer informatie te vinden over de afgelopen voorjaarsvakantie.