×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
De Wassenaars/Haagse hockeyclub HGC verlengt de samenwerking met Paul van Ass, die sinds 2018 Heren 1 coacht. Ook zijn zoon Seve van Ass heeft voor het volgende seizoen bijgetekend.

Onder leiding van de voormalige bondscoach heeft het team grote vooruitgang geboekt, zo laat de club weten. Sinds seizoen 2018-2019 gooit HGC hoge ogen in de hoofdklasse, en dingt ze serieus mee naar de finaleplaatsen in de competitie.

"Het feit dat Paul bij zijn HGC blijft is geweldig nieuws voor het team en voor HGC," schrijft het bestuur van de club. "Zowel Paul als het bestuur spreken hiermee hun commitment uit om Heren 1 HGC in de top van de Tulp Hoofdklasse een belangrijke rol te laten blijven spelen in de komende jaren."

Seve van Ass
In aansluiting daarop is HGC bijzonder blij dat ook Pauls zoon Seve van Ass heeft bijgetekend. De rol van Seve als captain van het team in het succes van Heren 1 HGC behoeft volgens het bestuur van HGC geen nadere toelichting, en "legt een stevig fundament onder de ambities van het team en de realisatie ervan."

HGC zegt het komende seizoen met vertrouwen tegemoet te zien. "Dat de hoofdklasseteams in deze tijd, binnen de regels, het huidige seizoen mogen afmaken is een voorrecht. Wij hopen voor álle hoofdklassespelers, dames en heren, dat dit ook mogelijk zal blijven."

Foto: Bestuurslid Tophockey Mark van Loon staat letterlijk én figuurlijk achter Seve en Paul van AssOp dit moment loopt bij HGC een smakelijke actie om de club te ondersteunen in de coronatijd.


hgc maaltijdservice