bovenaanzicht nieuwbouwHet nieuwe clubhuis van Graaf Willem II Vac uit Wassenaar begint al aardig “smoel” te krijgen.

Het wordt steeds makkelijker om je voor te stellen hoe mooi dat straks gaat zijn. Afgelopen week zijn de kozijnen er aan voor- en achterzijde in gezet en is het dak van de entree en garderobe geplaatst. Ook is de vloerverwarming aangelegd, zodat binnenkort kan worden gestart met de bouw van de bar.

De bar krijgt een U-vorm met een hoog en een laag gedeelte. In het hoge deel komt de tap – waaruit straks het zogenaamde “kelderbier” wordt getapt - en in het lage deel komen koelkasten voor de frisdrank, beide door Inbev geleverd en geplaatst. 

De aannemer heeft een extra ploeg ingezet om de achterstand in de planning terug te brengen. Op dit moment verwacht Den Dubbelden het clubhuis in week 46 aan Graaf Willem op te leveren. Daarna moeten het meubilair en verlichting geplaatst worden, moeten de inventaris, voorraden en zaken die nu in de opslag liggen worden teruggeplaatst en dat zal al met al een week of vier in beslag nemen, afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat kan komen helpen.

Wil je helpen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Nieuwbouw”.