Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Sportnieuws
SelectieHeren12020Komend seizoen speelt het hoofdteam van de mannen van Cartouche met een grotendeels vernieuwde opstelling.

Nout van der Plas (Schaerweijde), Floris de Bie (HGC), Lucas Middendorp (Hattem), Hein van Heeswijk (Naarden) en Pepijn Smit (KZ) hebben hun weg naar de hockeyvereniging uit Leidschendam gevonden. Daarnaast zijn vanuit de jeugd Lars Keser, Floris Maas en Guus Alewijnse definitief aan de selectie toegevoegd. 

De vernieuwing is nodig omdat een aantal oude bekende gezichten vertrekken. Steven Doorman stopt vanwege een (oude) knieblessure, Jochem Blok is vertrokken naar Rotterdam om daar in de basis proberen te spelen, Jasper Siebert is terug naar zijn oude jeugdclub hdm, Derk Pelle houdt het na vele jaren trouwe dienst aan Cartouche voor gezien en Victor van den Bree heeft het vanwege blessureleed niet gered om op de lijst te komen en werkt hard aan zijn herstel. 

Het nieuwe team bestaat uit een behoorlijke mix van zeer ervaren en nieuwe spelers en heeft de ambitie om weer zo hoog mogelijk te eindigen in de Promotieklasse. Coach Michiel van der Struijk heeft er samen met assistent-trainer Peter Bak en manager Martijn van Gilse alle vertrouwen in dat dit met dit team mogelijk is en kijkt uit naar een mooi sportief seizoen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures