Alle woningeigenaren van Wassenaar die nog geen gebruik hebben gemaakt van de energieactie krijgen deze week een brief in de bus. Daarmee krijgen zij een bedrag van 70 euro terug bij de aanschaf van kleine energiebesparende maatregelen. Inleveren kan nog tot 31 maart.

Afgelopen september kregen alle woningeigenaren hierover een brief. Deze actie is een groot succes. Al meer dan 500 woningeigenaren van Wassenaar hebben ervan geprofiteerd. Let dus op uw brievenbus als u nog geen gebruik heeft gemaakt van deze actie. In de brief staat precies wat u moet doen.

Ledlampen, tochtstrips, isolatie
U kunt de waardebon gebruiken om gratis kleine energiebesparende producten aan te schaffen zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een waterbesparende douchekop.

Deze actie van de gemeente Wassenaar in samenwerking met Winst uit je woning past binnen de Lokale Energie Strategie Wassenaar die is gericht op het terugdringen van CO2-uitstoot. Kijk voor meer informatie over andere duurzame initiatieven van de gemeente op www.wassenaar.nl/les of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..