Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
wassenaarse slagHet is donderdag 6 augustus te druk geworden bij de Wassenaarse Slag. Het warme weer zorgde voor teveel bezoekers richting het strand. De toegang bij De Klip is daarom door de gemeente Wassenaar is afgesloten voor autoverkeer. De gemeente deed via sociale media en verschillende tekstborden langs de weg met 'Stranden zijn vol: ‘Kom niet meer naar Wassenaarse Slag’ een dringende oproep om niet naar het Wassenaarse strand te komen.

De gemeente Wassenaar meldde eerder deze week dat bezoekers bij toenemende drukte rekening moesten houden met afsluitingen van wegen richting het strand en omleidingsroutes. Bij zeer extreme drukte wordt heel Wassenaar afgesloten. Uitsluitend bewoners kunnen dan nog tot Wassenaar toegelaten worden. De afritten van de N44 worden dan ook voor alle verkeer afgesloten. Bewoners kunnen onder andere via de N206 en de N441 het dorp bereiken. Dit was donderdag nog niet het geval.

Facebook en Twitter
Houd de Facebookpagina en het Twitterkanaal van de gemeente in de gaten voor het laatste nieuws rondom het verkeer tijdens drukke dagen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures