Belastingaangifte WassenaarHulp bij belastingaangifte “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.” Vanwege de coronamaatregelen, zijn de belastingspreekuren in maart abrupt in bibliotheek Wassenaar gestopt. Voor de mensen die uitstel hebben gevraagd en hulp nodig hebben bij het invullen van de aangifte 2019, biedt men daarom in juli alsnog belastingspreekuren aan. Er zijn nog slechts twee datums waarop u langs kunt komen.

Ondanks dat de Belastingdienst haar best doet het systeem zo makkelijk mogelijk te maken, is het nog wel eens een moeilijke klus. Daarom biedt men in de bibliotheek de mogelijkheid om met hulp van vrijwilligers van Voorschoten Voor Elkaar en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar de Belastingaangifte 2019 (kosteloos) in orde te maken. Deze service is bedoeld voor inwoners van Voorschoten en Wassenaar.
De data waarop u in de bibliotheek terecht kunt, zijn als volgt: woensdag 22 en 29 juli, steeds van 10:00 tot 13:00 uur.

Het is belangrijk dat u een afspraak maakt met de vrijwilligers. Deze afspraak kunt u maken bij de balie van de bibliotheek of via de website www.obvw.nl. U ontvangt een afspraakbevestiging als de datum en tijd ook daadwerkelijk mogelijk is in de agenda. Zonder afspraak wordt u niet geholpen. Een afspraak duurt 30 minuten.

Het gaat om simpele belastingaangiften in box 1 en box 3. Inkomensgrenzen € 35.000 voor alleenstaande en € 50.000 voor gehuwden/samenwonenden. Valt uw inkomen hierboven dan biedt men geen hulp aan.
Heeft u vragen? Dan kunt u zich richten tot de bibliotheekmedewerkers of bij Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.
Wassenaar  070-511 33 97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
SMOW:  Wassenaar 070-511 75 76.

Belastingaangifte Wassenaar