BlauwZwartNu Nederland te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), vindt de Wassenaarse voetbalclub BlauwZwart het meer dan ooit belangrijk om de zomervakantie voor kinderen toch te kunnen laten slagen. Daarom hebben RKSV Blauw-Zwart & Valencia CF besloten dat het Valencia Voetbalkamp komende zomer doorgaat.

Het is moeilijk te voorspellen hoe het coronavirus zich ontwikkeld, en welke veiligheidsmaatregelen er moeten worden getreffen komende zomer voor een gezond en veilig sportklimaat. Uiteraard zal er alles aan gedaan worden om dit te realiseren.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 24 augustus t/m woensdag 26 augustus 2020 op het complex van RKSV Blauw-Zwart te Wassenaar Tot en met 31 mei kan nog geprofiteerd worden van de Early-Bird Actie én ontvangt u € 10,00 korting op de aanmeldprijs.

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontoer in Estadio Mestalla en meer!