Meiden GW posterGraaf Willem II-VAC uit Wassenaar zoekt nieuwe leden ter uitbreiding van alle meidenteams in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar én ook voor het Vrouwen-1 team op de zaterdag. Voor jonge meiden tot en met 12 jaar verzorgt Graaf Willem II-VAC een aangepaste versie van het jaarlijkse Gravinnentoernooi. Kom de sfeer proeven op tweede pinksterdag (maandag 1 juni) van 14:00 uur tot 15:30 uur (deelname alleen na aanmelding per email).

Het mini Gravinnentoernooi is een klein toernooi en bij uitstek een mooie gelegenheid voor alle jonge meiden die van voetbal houden om (gratis) kennis te maken met Graaf Willem II-VAC, een warme, familievereniging met ambitie waar plezier en prestatie perfect samengaan.

Ervaring is niet vereist. Het toernooi biedt de gelegenheid om partijtjes te spelen met bestaande leden, waarbij rekening gehouden zal worden met leeftijdsverschillen. Uiteraard worden alle corona maatregelen in acht genomen. Per belangstellende mag er één begeleidende ouder bij aanwezig zijn.

Bij interesse in het Gravinnentoernooi óf in een gratis proeftraining kun je je zo spoedig mogelijk aanmelden (uiterlijk 27 mei), onder vermelding van je leeftijd, bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mini Gravinnentoernooi:
Leeftijd: meisjes van 7 tot en met 12 jaar
Datum: maandag 1 juni (tweede pinksterdag) 
Tijdstip: van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie: Graaf Willem II-VAC
Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 123, 2244 AJ Wassenaar

Meiden GW poster