Bibliotheek WassenaarVia het invulformulier op de website van bibliotheek Wassenaar geeft u aan welke drie boeken u zou willen lezen. De medewerkers nemen dan telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen zodat u de materialen kunt komen afhalen (mits aanwezig in de vestigingen). Ook voor het terugbrengen van materialen dient een afspraak gemaakt te worden.

Meer informatie op de website www.obvw.nl, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 070 511 33 97.

Thuisbrengservice Bibliotheek
Indien u door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kunt u gebruik maken van de thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar u toe.
De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.
Vul bij voorkeur het inschrijfformulier in op de website bij Boekenservice of neem telefonisch contact op met 070 511 33 97.