Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit Wassenaar
HGC blaashal indoor hockeyHGC ziet dit jaar af van deelname aan de competitie. Er doen te weinig clubs mee voor een volwaardige competitie, laat het bestuur weten.

Graaf Willem II clubhuisupdateGraaf Willem II Vac uit Wassenaar telt af naar het moment dat de aannemer het nieuwe clubhuis oplevert.

De gemegemeentewassenaar largeente Wassenaar vraagt de inbreng van inwoners en ondernemers bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

GolfDe strengere maatregelen gaan de golfclubs gelukkig grotendeels voorbij, zo ook bij Groen-Geel uit Wassenaar.

Balie deBiblitoheekNa de afkondiging van de nieuwe maatregelen, zijn er deze keer maar weinig grote wijzigingen voor de bibliotheek en het filmhuis in Wassenaar. Dat is positief nieuws. 

Huize Ivicke Foto HeemschutRonnie van de Putte wil onder de bouwstop van huize Ivicke uit die de gemeente Wassenaar hem heeft opgelegd.

De Ridder bij De BramenhorstOp 9 oktober bezocht wethouder De Ridder van Duurzaamheid de St. Bonifaciusschool en de Bramenhorst, een kleinschalige biologische tuinderij in Wassenaar. 

Herfstvakantie voorstellingenMet een regenachtige herfstvakantie in zicht, heeft Team Warenar een goede tip voor Wassenaarders: zet uw theatrale masker op en kom naar het theater.

LEGOworkshop1In de herfstvakantie wordt in de bibliotheken in Wassenaar en Voorschoten een legoworkshop gehouden in samenwerking met Young Engineers.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures