Het Voorburgs Opera Koor bestaat dit jaar 65 jaar. Zij vierde dit met een jubileumconcert op vrijdag 30 juni in de Oude Kerk in de Herenstraat in Voorburg.

Hierbij een podcast plus foto's gemaakt door Joop Wagenaar. 

Het jubileumconcert van 30 juni was uitverkocht. Het concert was grandioos goed en mooi! Met geweldige solisten en muzikale begeleiding.
Het Voorburg Opera Koor bedankt iedereen heel heel hartelijk voor alle medewerking van veel vrijwilligers en vrienden van het VOK.

Hieronder de podcast van het gesprek dat over het jubileum werd gehouden in het programma Van Horen Zeggen. In de studio waren de koorleden Tiny Becht, Annie Machielse, Kiek Faber en Ryan de Ruijter te gast. Aan presentator Peter van der Aar vertelden zij onder meer hoe het is om te zingen in een operakoor en wat er op het programma staat tijdens hun jubileumconcert. 
 


Wilt u in contact blijven met het koor? Dat kan op twee manieren.
Zingend: Men zoekt nieuwe leden. Vindt u het leuk om te komen zingen? Maandagavond 4 september bent u van harte welkom om 19.30 uur in de Voorhof, Herenstraat 77, naast de oude Kerk, met een bushalte voor de deur, lijn 23 en 45.
Via donatie
: Als donateur of sponsor kunt u voor minimaal 25 euro per jaar het VOK financieel steunen, (u krijgt dan 1 toegangskaart gratis voor het volgende concert) zodat het Voorburgs Operakoor vaker een geweldig fijn concert kan geven met solisten en musici.

Voor meer informatie, zie de website www.voorburgsoperakoor


Door: Peter van der Aar.
Bron: informatie van het Voorb urgs Operakoor.
Foto's: Joop Wagenaar.

Vb Operakoor jubileum 02
Vb Operakoor jubileum 03
Vb Operakoor jubileum 04
Vb Operakoor jubileum 05
Vb Operakoor jubileum 06
Vb Operakoor jubileum 07
Vb Operakoor jubileum 08
Vb Operakoor jubileum 09
Vb Operakoor jubileum 10
Vb Operakoor jubileum 11