Op dinsdag 15 november vond er een woninginbraak plaats aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De verdachte is goed in beeld vanwege camera's in het huis.

Rond 19.10 uur die avond klimt de man het balkon op en gaat aan de slag om de achterdeur open te breken.
Daar is hij bijna vier minuten mee bezig. Vervolgens gaat hij naar binnen en doorzoekt alle kamers. Kennelijk vindt hij niet wat hij zoekt, want even later vertrekt hij zonder iets mee te nemen. Hij klimt weer vanaf het balkon naar beneden en verdwijnt uit beeld.

Toen de 23-jarige bewoner thuis kwam zag hij meteen dat er een inbreker is geweest. De deuren in zijn woning stonden open stonden en de balkondeur op een kier. De hele woning is overhoop gehaald maar er is gelukkig niets weggenomen. In de uitzending van Team West bij mediapartner Omroep West zijn camerabeelden van de woninginbreker getoond.

Uit de camerabeelden blijkt dat de inbreker slechts een paar minuten eerder is vertrokken. 'Er is een onbekende in je huis geweest. Dat is niet fijn', vertelt de bewoner in Team West. De camerabeelden zijn terug te zien op de website van Team West.

Heeft u tips over deze zaak?
Heeft u informatie over deze verdachte of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Inbreker Voorburg
Foto's: politie.nl