Een samenwerking tussen Bakker Klink en Hagenees Jeffrey Huf heeft geleid tot twee nieuwe producten die vanaf 1 september verkrijgbaar zijn in de winkels van Bakker Klink in Den Haag en Voorburg.

Wanneer je samen wilt werken met lokale ondernemers, kom je niet onder de Huf Saus uit. Met de slogan “Geen gel★l, lekker spul!’ maakte heel Nederland en België al kennis met de Huf Saus van Jeffrey Huf. Van deze markante bekende Hagenees met een rijk verleden, kan je ook niet anders dan een saus met pit verwachten. Een romige en volle smaak, met échte mayonaise, pinda en een mix van kruiden en specerijen met op het eind een heerlijk pittige nasmaak. Lekker bij veel gerechten zoals vis, kip, friet en zeker ook de borrel.

Hofleverancier én Hufleverancier
Lang hoefde Jeffrey Huf en Max van der Zijden niet na te denken over een samenwerking. Al snel bleek dat één rasechte Hageneze ondernemer in de bakkerij leuk is, maar met twee wordt het pas echt een feestje. Maandenlang is er achter de schermen in de bakkerij geëxperimenteerd. Combinaties, bakprocessen en productkeuzes zijn uitgedacht en uitvoerig geproefd.

Het resultaat wordt nu met trots gepresenteerd: Het Lekkerbekkerijtje en de Huffy’s. Daarmee mag Bakker Klink zich nu naast HOFleverancier ook HUFleverencier noemen!

Het Lekkerbekkerijtje is een bladerdeeg snack met kipragout, chilipepertjes en natuurlijk de Huf saus. De naam is net zo s(ver)makelijk als de snack zelf, want de echte Hagenaar én Hagenees herkent hierin natuurlijk meteen de naam van het radioprogramma dat Jeffrey jarenlang maakte. De Huffy’s zijn stokbroden met pinda’s, sesamzaad en Huf Saus. Zet er een schaaltje van de Huf saus naast en het dipfestijn kan beginnen.

De nieuwe producten liggen vanaf 1 september in de winkels van Bakker Klink.

Foto: Danny van den Bergh