Op zondag 28 augustus heeft er op de Willem Klooslaan in Voorburg een mooi en gezellig buurtfeest plaatsgevonden.

Het was een enorm succes. Dankzij alle sponsors was het voor de organisatie mogelijk het buurtfeest kostendekkend te krijgen, zodat er geen bijdrage gevraagd hoefde te worden aan de buurtbewoners, dit resulteerde in een enorm gezellige boel met veel buurtbewoners en veel, heel veel kindjes.

Er was van alles te beleven! In de ochtend kon je een lekker bakkie koffie of thee drinken. Er stond een stormbaan van 17 m, een springkussen voor de allerkleinsten, een reusachtig dartboard en een heuse rodeostier, waar de kinderen geen genoeg van konden krijgen.

Ook stond er een food-truck waar heerlijke frietjes en snacks voor de lunch en overheerlijke gerechten voor in de avond klaar gemaakt werden. Om 14:00 werd er live popcorn gebakken en om 15:00 uur was er een stoere rodeostier-wedstrijd voor de kinderen. Al met al een heel geslaagd en gezellig buurtfeest.
De organisatoren willen bij deze alle betrokken sponsoren, vrijwilligers, buren die geholpen hebben bij het opbouwen en afbouwen, en de buurtbewoners enorm bedanken voor deze fantastische dag!

Willem Klooslaan buurtfeest 02
Willem Klooslaan buurtfeest 03
Willem Klooslaan buurtfeest 04
Willem Klooslaan buurtfeest 05
Willem Klooslaan buurtfeest 06
Willem Klooslaan buurtfeest 07
Willem Klooslaan buurtfeest 08
Willem Klooslaan buurtfeest 10
Willem Klooslaan buurtfeest 11
Willem Klooslaan buurtfeest 12