“Het beste van twee werelden; de vermaarde Italiaanse keuken van Fratelli met de vertrouwde ambiance van het Grand café Restaurant De Heeren van Huygens”.
Zo omschrijven Aziz Aarabe en Leo Vermeulen het resultaat van de afspraken die zij hebben gemaakt over de exploitatie van het grand café aan de Herenstraat in Voorburg. Het Grand café Restaurant behoudt haar karakter en wordt nu aangevuld met de vermaarde Italiaanse keuken van Fratelli.

Aziz Aarabe: “Met de verhuizing vanuit de Kerkstraat naar deze prominente plek in het historische hart van Voorburg zet Fratelli een nieuwe stap in de verdere groei en kwaliteitsverbetering. Tegelijkertijd willen wij bijdragen de levendigheid van het historische centrum van Voorburg door de horecafunctie op het dorpsplein weer nieuw leven in te blazen. Wij zijn blij daarvoor het vertrouwen te hebben gekregen en gaan er alles aan doen de verwachtingen te overtreffen.

Leo Vermeulen: “Wij zijn erg blij dat het succes van de Heeren van Huygens als ontmoetingsplaats en locatie voor borrels en partijen nu wordt voortgezet door de ervaren brigade van Fratelli”. “In de afgelopen tijd zijn wij onder de indruk geraakt van de gedrevenheid, het ondernemerschap en vakmanschap van Aziz en zijn team. De niet aflatende focus op kwaliteit, sfeer en gastheerschap heeft ons ervan overtuigd dat er geen betere partij is die kan voortbouwen op het succes van De Heeren van Huygens dan Aziz en zijn mensen.” Ik zie ernaar uit om, vooral als gast, veel aanwezig te zijn.

Er moeten nog een paar aanpassingen worden gedaan en dan kunnen de deuren weer open. Dan heeft Voorburg haar vertrouwde ontmoetingsplaats weer terug. Door de verschillende ruimtes en de forse terrassen was De Heeren van Huygens een gewilde locatie voor borrels en partijen geworden en die gelegenheid bestaat in de nieuwe opzet natuurlijk ook weer. Een borrel in de “Heerenkamer” of in de bar al dan niet in combinatie met (een deel van) het terras. Het kan allemaal weer.
Voor ‘I Signore di Huygens by Fratelli’ zoals de nieuwe vestiging ook bekend zal zijn, heeft Aziz Aarabe een top chef uit Italië aangetrokken die de keukenbrigade zal leiden. Naar verwachting gaat het nieuwe grand café dit najaar weer open.

Foto: Ap de Heus - Leo Vermeulen, Lex de geus en Aziz Aarabe bij de ondertekening van de contracten.