Horecagelegenheid De Bles in Stompwijk wordt vanaf 1 januari 2022 toegevoegd aan de horecagroep van Reno Hilgersom.

Na ruim zes jaar heeft de Stompwijkse horecaondernemer Jeroen de Gier besloten om er mee te stoppen. Na twee jaar vol coronamaatregelen is de koek op. In september was de horecaondernemer nog positief gestemd en is er zelfs nieuw meubilair gekocht met het idee keihard aan de bak te gaan en te herstellen van anderhalf jaar Corona. De terugkeer van Corona met bijbehorende maatregelen kwam eind oktober dan ook als een donderslag bij heldere hemel.

Het team van De Bles heeft geprobeerd om de puzzel te leggen een manier te vinden om hier bovenop te komen, maar met het uitblijven van een helder perspectief en grote onwetendheid wat er volgende winter zal gaan gebeuren heeft De Gier besloten dat niet langer af te wachten. Samen met de pandeigenaren is hij op zoek gegaan naar een horecaondernemer die het stokje over wil nemen. Die opvolging is gevonden in de persoon van Reno Hilgersom.

De Bles zal daarmee worden toegevoegd aan de horecagroep van Reno Hilgersom en wordt het 5e horecabedrijf van Hilgersom. Andere bedrijven zijn o.a. PuuRR aan de Vliet en Het Wapen van Zoetermeer. De overdracht vindt plaats op 1 januari a.s. Voor zowel De Bles als Stompwijk is het goed nieuws dat Reno Hilgersom De Bles naar een volgende fase wil brengen.

Restaurant De Bles is gevestigd in een monumentaal pand van 335 jaar oud in het centrum van Stompwijk. Het pand heeft altijd een horecabestemming gehad.

Foto: Jeroen de Gier en zijn team (facebook De Bles)