Wijkvereniging Leidschendam-Zuid heeft nieuwe tafels en stoelen aangeschaft. Dit was mogelijk door een donatie van Fonds 1818.

Voorwaarde voor de donatie van Fonds 1818 was, dat deze gebruikt moest gebruikt worden voor verduurzaming. Daarom heeft de wijkvereniging naast het nieuwe meubilair ook gekozen voor het vervangen van alle verlichting door LED. Hierdoor is het wijkgebouw in Leidschendam-Zuid duurzamer geworden en gaat de energierekening omlaag.

Oud meubilair hergebruikt
Het oude meubilair is niet weggegooid. De wijkvereniging heeft andere verenigingen hier blij mee gemaakt. Scouting Hubertus Brandaan heeft tafels en stoelen voor de klusruimte ontvangen en Rugbyclub VRC heeft de tafels in hun clubhuis kunnen vervangen. De overgebleven 80 stoelen zijn naar Primus-Aim gegaan, een non-profit organisatie, die meubilair voor scholen en medische hulpgoederen (rolstoelen) verzamelt voor gebruik in Suriname.

Wijkvereniging Leidschendam-Zuid is blij met het resultaat en bedankt Fonds 1818 voor de donatie. Het resultaat is te bekijken tijdens een van de activiteiten in 'Ons Tolhuis'. Kijk voor meer informatie op www.onstolhuis.com.

Door: Karin van der Spek
Bron en foto: persbericht Wijkvereniging Leidschendam-Zuid