Het Veur Theater is gestart met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen 2023/2024. Komend seizoen wordt extra feestelijk. Het Veur Theater viert zijn 10-jarig bestaan.

Het komend seizoen is er weer een afwisselend aanbod voor jong en oud. Zo kan de jongste theaterliefhebber zich laten betoveren door de klassieker "De prinses op de erwt" of "De Kleine zeemeermin". Dirk Scheele, de onbetwiste held van de kinderen, komt ook langs om een spectaculaire muzikale show te geven. En wie kan de charmante avonturen van "De Kleine mol die wil weten wie er op zijn  kop gepoept heeft" weerstaan?

Maar het theater heeft niet alleen voor de kleintjes iets bijzonders in petto. Ook cabaret is er volop in het Veur Theater. Met bekende namen zoals René van Meurs, Rayen Panday, Sjaak Bral en Veldhuis en Kemper. Maar ook minder bekende, maar niet minder hilarische artiesten zoals Jeroen's Clan, Beth & Flo, Silvester en Berit, Boban Benjamin Braspenning en Thijs van de Meeberg. Ook voor liefhebbers van muziek heeft het theater een prachtige concerten in petto.

Jubileumfestival 10 jaar Veur Theater
Dit jaar viert het theater zijn 10-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met een spetterend jubileumfestival met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Op 7 september trapt het Veur Theater het jubileumfestival af met de Pubquiz XXL, een ware uitdaging voor de fanatieke quizzers. Dit keer kunnen er meer teams  deelnemen, zijn er meer quizvragen dan ooit tevoren en staat er een heúl grote trofee op het spel.

De feeststemming wordt voortgezet op 8 september met een onvergetelijke 80's 90's  en 00's Party. Ga terug in de tijd met de beste hits uit deze decennia. Het Veur Theater zal worden omgetoverd tot een bruisende discotheek, waar men kan genieten van de beste muziek.

Op 9 september staat er een bijzondere theateravond op het programma met niemand minder dan Arie Koomen, Berry Lussenburg, Javier Guzman, Sjaak Bral en De Règâhs. Deze talentvolle artiesten zullen het publiek trakteren op een avond vol humor, verrassende sketches en onvergetelijke momenten.

En ook de jongste theaterliefhebbers worden niet vergeten tijdens het jubileumfestival. Op zondag 10 september kunnen zij genieten van verschillende jeugdvoorstellingen die speciaal voor hen worden opgevoerd.

Nieuwe huisstijl
Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum onthult het Veur Theater een gloednieuwe huisstijl. Als onderdeel van de feestelijke viering heeft het theater een frisse en eigentijdse make-over gekregen. Met een modern logo, sprankelende kleuren en een opvallend ontwerp belichaamt de nieuwe huisstijl de unieke identiteit van het Veur Theater. 

Kaarten voor het jubileumseizoen zijn verkrijgbaar via www.veurtheater.nl of de theaterkassa.

Door: Karin van der Spek
Bron en foto: persbericht Veur Theater Leidschendam