Zaterdag 22 april is een duurzame markt gehouden in de stadstuin Rusthout met informatie over duurzamer leven in en rond huis en omgeving.

Wethouder Marcel Belt heeft deze markt geopend. Er waren stands aanwezig van onder andere de Fietsersbond, Vidomes, the green challenge en nog veel meer.

Natuurlijk was Energy Common LV aanwezig, met informatie over energietransitie. Ook stond Vidomes er met informatie voor hun huurders, demonstreerde het Repair Team hoe je kapotte spullen kunt repareren, de AVN (Alg. Ver. Natuurbescherming) gaf informatie over natuurbescherming en Groei en Bloei en de stichting Werkgroep Groenbeheer Leidschendam kondenu alles vertellen over groen- en tuinonderhoud.

Er was ook een prijsvraag, met als mooie prijs een duurzame regenton.

De Duurzame Markt vond plaats in de Stadstuin/kinderboerderij Rusthout. In de Stadstuin is altijd wat te doen, naast een mooie tuin en de verkoop van verse produkten is er ook een kleine kinderboerderij met kinderbuitenspeelgoed.

(video: Marcel Breeuwsma en Hans Biard)
(foto's: Marcel Breeuwsma)Foto boven dit bericht: opening van de duurzame markt door wethouder Marcel Belt en Marjan van Giezen

DM 02 Impressie van de markt
                                                            Impressie van de markt

DM 03 Impressie van de markt
                                                            Impressie van de markt

DM 04 Informatie van de Fietsersbond
                                                            Informatie van de Fietserbond