De provincie Zuid-Holland gaat een deel van de Veurseweg (N447) tussen Leidschendam en Voorschoten herstellen en opnieuw asfalteren.

Daarom is de weg van vrijdag 26 augustus 20:00 uur tot maandag 29 augustus 06:00 uur afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Verkeer kan via borden een omleidingsroute via de N44 volgen. Houd rekening met extra reistijd!

Woningen en bedrijven blijven bereikbaar, bestemmingsverkeer wordt over de fietspaden geleid. Bestemmingsverkeer aan de kant van de Vliet (zuid/oost) kan alleen vanuit Leidschendam de bestemming bereiken via het fietspad aan die zijde. De bestemming verlaten kan alleen in de richting van Voorschoten

Bestemmingsverkeer voor de kant van Kasteel Duivenvoorde (noord/west) rijdt over het fietspad aan die zijde. Doordat de fietstunnel richting de Kniplaan deze route onderbreekt, wordt dit fietspad in 2 richtingen bereden. Bestemmingen ten noorden van de fietstunnel zijn alleen bereikbaar vanuit Voorschoten. Bestemmingen ten zuiden van de fietstunnel zijn alleen bereikbaar vanuit Leidschendam.

(bron: Gemeente Leidschendam-Voorburg)