In de tuin van WZH Prinsenhof is ‘Camping Prinsheerlijk’ weer geopend voor dagrecreatie.

De camping is een initiatief van de medewerkers, om de bewoners van locatie Prinsenhof, van WoonZorgcentrum Haaglanden, een vakantiegevoel te geven. Zij kunnen samen met familie, kinderen, kleinkinderen, vrienden of buren gezellig vertoeven in een sfeerrijke omgeving. Zo is een heerlijke wandeling rondom de camping mogelijk of kunnen zij voor de caravan zitten en herinneringen ophalen over vakanties. Of gewoon lekker genieten van de zon en rust.

Net als vroeger
De medewerkers van WZH Prinsenhof halen met Camping Prinsheerlijk herinneringen uit het verleden van de bewoners op. Vroeger kampeerden namelijk veel bewoners met hun gezin.
Om deze ervaring nog completer te maken is er de mogelijkheid om een gevulde picknickmand voor een klein bedrag bij de locatie te bestellen. Ook worden er verschillende dagactiviteiten georganiseerd.

Voor de familie van de bewoners die zelf over een caravan, camper of tent beschikken, bestaat er de mogelijkheid om een dag of meerdere dagen op de camping te staan. In overleg kunnen de ‘logés’ in het restaurant van WZH Prinsenhof tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van lunch of diner. Op deze manier zorgt WZH Prinsenhof voor een echte vakantiebeleving.