Zaterdag 9 juli aanstaande gaat de QR-route live van de wandeling op Landgoed Voorlei.

De wandeling van ongeveer 20 minuten geeft je een doorkijkje naar de toekomst. Vanaf juli tot de officiële opening van de wandelroute in september, kun je vast warmlopen en proefwandelen. Kom zaterdag 9 juli tussen 12.00 en 15.00 uur gezellig wandelen en een ijsje eten. Voor de kinderen is er iets leuks te doen.

De wandelroute op Landgoed Voorlei leidt je langs tien frames die je met behulp van een QR-code een doorkijkje geven naar de toekomst. De wandeling neemt je mee in de toekomstige verschillende sferen van de deelgebieden op het landgoed. Je loopt virtueel langs de herenhuizen van Vlietzicht, de appartementen in de Pauwentuin met de romatische bosvijver, het Carré met de statige bomenlaan, het Lint en de Boomgaard met de boerderijwoningen, het Huis aan de Vijver met appartementen aan de statige spiegelvijver en de appartementen in Duivenhof waar ook kleinschalige horeca komt. De wandeling over het groene, parkachtige landgoed is elk seizoen anders. Zodra er nieuws of nieuw beeld beschikbaar is, krijgt de route een update. Zo blijft de wandeling iedere keer weer leuk en verrassend.

Landgoed Voorlei blijft wandelgebied
Landgoed Voorlei is een hoogwaardig groen park van ruim dertig hectare waar op een zorgvuldige wijze enkele woonbuurten worden ingepast. Het landgoed is en zal geliefd blijven bij wandelaars en fietsers. Zodra Landgoed Voorlei gereed is, wordt het imposante parklandschap overgedragen aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Daarmee wordt ruim driekwart van het gebied openbare ruimte en blijft het park ook in de toekomst vrij toegankelijk voor iedereen!

Landgoed Voorlei
Landgoed Voorlei ligt aan de rand van de historische landgoederenzone tussen Voorschoten en Leidschendam. Een bosrijk gebied tussen de Vliet en de duinrand. Op Landgoed Voorlei komen in totaal 325 woningen in een parkachtige omgeving. Er komt een ruime keuze aan appartementen, eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in verschillende segmenten en prijsklassen. Wil je de ontwikkelingen blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.voorlei.nl

(foto: www.voorlei.nl)