Toneelgroep de Gezellen speel de komedie 'Vogels' in Het Veur Theater in Leidschendam

'Vogels' is een stuk van Haye van der Heyden en wordt gespeeld in het gezellige Veur theater in Leidschendam.

“Wanneer Jaap, met aanmoediging van zijn vrouw Josefien, voor intimi Joost, na een werkzaam leven met vervroegd pensioen gaat, is hij zichzelf kwijt en gaat hij op zoek naar wie hij eigenlijk is. Ook Joost moet zichzelf hervinden en dat dit voor beiden niet zonder horten of stoten gaat wordt duidelijk in fragmenten die spelen in het verleden en heden.
In deze fragmenten zien we hoe de klusjesman, de vriendin en de vriendin van zoon Dimitri op hun eigen wijze hun steentje bijdragen om alles tot een goed eind te brengen”.

De cast bestaat uit: Carla Hoenselaar, Nicole van den Bergen, Lowie Bolleboom, Wesley Helder en Barbara Proost.

'Vogels' is te zien op 14, 20, 21, 27 en 28 mei om 20:15 uur en
op 15, 22 en 29 mei om 14:15 uur.

Toneelgroep De Gezellen bestaat sinds 1945 en behoort tot één van de bekendste (amateur)toneelgezelschappen in de Haagse regio.

De groep bestaat uit een groot aantal enthousiaste mensen (acteurs, technici, grimeurs en decorbouwers) en het gezamenlijke doel is: met veel plezier een mooi 'eindproduct' op de planken zetten.

De afgelopen 30 jaar is het gezelschap regelmatig onderscheiden met diverse toneelprijzen en weet het publiek de weg naar 'De Gezellen' inmiddels met gemak te vinden. Kortom: een voorstelling van “De Gezellen” is altijd goed voor een gezellig avondje of middag uit.