×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 134 niet laden
Sinterklaas evenement op het terrein van Museum Huygens’ Hofwijck in Voorburg op 13 november.

In goed overleg tussen de Stichting Sint Nicolaas Evenementen en de gemeente Leidschendam-Voorburg is besloten om ook dit jaar geen 'normale' intocht in de havens van Leidschendam en Voorburg te organiseren. Gezien de huidige situatie rond corona is een veilige ouderwetse intocht niet mogelijk. Het afschermen van beide plaatsen en controleren voor toegang is niet uitvoerbaar.

Op bezoek bij de Sint
Omdat nog een jaar zonder een leuk Sint Nicolaas Evenement volgens de stichting Sint Nikolaas evenementen niet kan, organiseren zij in samenwerking met Museum Huygens’ Hofwijck, gemeente Leidschendam-Voorburg en Hoogvliet een alternatief evenement georganiseerd op het terrein van Museum Hofwijck. Op het binnenterrein kunnen de kinderen op bezoek bij de Sint, uiteraard met gepaste afstand. Daarnaast zijn er op het podium diverse optredens en zijn er over het terrein diverse selfie plekken gemaakt waar je leuke foto’s kan maken.

Gezinnen die graag op bezoek willen komen bij de Sint moeten voorafgaand aan het evenement een tijdslot reserveren via de website www.digisint.nl .

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream